Boomgaard Buitenplaats

Maak kennis met de boomgaard Buitenplaats Vlaardingen, met picknick!

Natuurlijk Delfland is op zoek naar mensen die het leuk vinden om een of twee keer per jaar met een groep van zes tot tien personen de fruitbomen van de prachtige boomgaard van Buitenplaats Vlaardingen te snoeien.

Fris en fruitig
Vind je het leuk om met een clubje enthousiastelingen ervoor te zorgen dat de appel- en perenbomen in de boomgaard er ieder jaar fris en fruitig uitzien? Meld je dan voor 23 juni aan voor de bijeenkomst Maak kennis met de boomgaard Buitenplaats Vlaardingen op zaterdag 26 juni 2021, meld je aan via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com.

De bijeenkomst start om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 13.30 uur. Voor de deelnemers zijn er geen kosten aan verbonden.

Al doende leren

Na een korte introductie gaan we meteen aan de slag. Al doende leer je hoe je fruitbomen het beste snoeit, waarom we snoeien en hoe je veilig met het gereedschap werkt. De gereedschappen zijn aanwezig. Tegelijkertijd is er ruimte om vragen te stellen. Al het werk wordt in eerste instantie natuurlijk beloond door het resultaat, maar in de pauzes staat er ook een kopje koffie of thee en tussen de middag een heerlijke picknick voor ons klaar.

Wat is Buitenplaats Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen ligt in het natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland, vlak bij de Krabbeplas. De boerderij is omgeven door 2,5 ha bosgebied met meerder unieke ruimtes die afgehuurd kunnen worden en waar allerlei activiteiten plaatsvinden.
Wil je meer weten over Buitenplaats Vlaardingen? Kijk dan op www.buitenplaatsvlaardingen.nl

Datum & tijd
za 26 juni 2021 van 9:30 tot 13:30