De Levende tuin

Op 30 maart wordt de workshop Kennismaken met een levende tuin gegeven. Deze digitale bijeenkomst is van 20:00 – 21:30 uur. De volgende vraag staat centraal: Hoe maak je van je eigen tuin of balkon een paradijsje voor dieren en voor jezelf? Deze workshop is bedoeld voor de mensen die meer groen in de tuin willen of beginnende tuinbezitters.

De bijeenkomst is uitsluitend voor bewoners van Leidschendam, Stompwijk en Voorburg; hieraan zijn geen kosten verbonden. Deze workshop wordt herhaald op 30 maart.  Opgeven via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com

De workshop wordt gegeven door Anna Kreffer en Geert van Poelgeest, leden van de KNNV, zij hebben vele jaren ervaring met levend tuinieren, geven van cursussen en trainingen rond dit onderwerp.

Een levende tuin is een tuin waar dieren als vogels, vlinders en bijen graag komen! De bewoner en de omwonenden kunnen deze tuin als paradijs ervaren.

Er worden tips gegeven, samen met anderen wordt een levende tuin ontworpen en er is alle ruimte voor vragen. Na afloop kan iedere deelnemer aan de slag in eigen tuin of balkon.

Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg, deze is aangesloten bij Operatie Steenbreek. De workshop ‘Kennismaken met een levende tuin’ is een initiatief van Stichting Steenbreek, IVN Natuureducatie, KNNV vereniging voor veldbiologie en Vogelbescherming.

Datum & tijd
di 30 maart 2021 van 20:00 tot 21:30