Minicursus Paddenstoelen

Op 17 en 18 september organiseert Natuurlijk Delfland een minicursus Paddenstoelen. De cursus is bedoeld voor iedereen die wat meer over paddenstoelen wil weten. Voorkennis is niet nodig. De minicursus bestaat uit twee delen. Op vrijdagavond 17 september is er een ZOOM-presentatie over de rol en het belang van paddenstoelen in de natuur, de fascinerende vormen en kleuren, het aantal verschillende soorten in Nederland, de al dan niet eetbaarheid en het leren herkennen van de verschillende soorten. Op zaterdagochtend 18 september is er dan een paddenstoelenexcursie in het Staelduinse Bos in ‘s Gravenzande onder begeleiding van een deskundige.

De minicursus is de eerste activiteit van de studiegroep Paddenstoelen van Natuurlijk Delfland. De kosten voor deelname voor deze tweedaagse cursus zijn 8 euro voor niet-leden en 5 euro voor leden.

Maak kennis met paddenstoelen en de studiegroep Paddenstoelen. Geef je op via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com, je krijgt een bevestiging met de nodige details toegestuurd.

Datum & tijd
vr 17 september 2021