Presentatie Natuurrijke Tuin

Op 20 mei van 20:00 – 21:30 uur organiseert Natuurlijk Delfland in opdracht van Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp een digitale bijeenkomst over de natuurrijke tuin. Aan de hand van een presentatie laten Anna Kreffer en Geert van Poelgeest zien welke mogelijkheden er zijn en geven antwoord op vragen van de deelnemers. Vraag de code aan via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com. Er kunnen maximaal 100 mensen meedoen.

Speciaal mensen met meer dan 25% verstening in hun tuin worden uitgenodigd om aan deze bijeenkomst deel te nemen.

Deze presentatie is bedoeld voor bewoners van Pijnacker-Nootdorp en is gratis toegankelijk.

Een natuurrijke tuin is een tuin om alle seizoenen mee te beleven, voor jezelf, je buurt, voor vlinders, bijen, vogels, misschien zelfs een egel en vele andere dieren en diertjes. Hoe ziet zo’n tuin eruit en wat kun je zelf doen om zo’n tuin te maken? In kleine groepjes wordt de vraag beantwoord hoe je één type tuin biodiverser kan maken en de ideeën met elkaar besproken. Na afloop krijgen de aanwezigen een verslag toegestuurd.

Natuurlijk Delfland onderscheidt vier typen tuinen: de versteende tuin, de monumentale tuinen, de doorzontuin en de natuurrijke tuin. Elke type tuin komt in de presentatie aan de orde.

Datum & tijd
do 20 mei 2021 van 20:00 tot 21:30
Vertrekplaats

achter je computer