Winkel & Kraam

Natuurlijk Delfland verkoopt producten via de winkel en de kraam. De kraam staat regelmatig in ons werkgebied bij evenementen.

Te hooi en te gras

Bij Natuurlijk Delfland is het boek Te hooi en te gras uitgekomen. In dit boek zijn 100 Delftse grassen opgenomen waarvan 65 met een aquarel zijn afgebeeld. De aanleiding voor het schrijven van het boek zijn de aquarellen van Kees van der Kraan en 30 jaar inventariseren van grassen in Delft en directe omgeving. De teksten zijn geschreven door Raymond van der Ham en Cor Nonhof heeft de verspreidingskaartjes samengesteld.

Dit boek is het eerste boek in Nederland dat de grassen in één stad beschrijft. In het hoofdstuk 150 jaar Delftse grassen worden uit eerdere publicaties de grassen met de huidige vergeleken. Dit boek is ook uitermate geschikt voor natuurliefhebbers uit andere Nederlandse en Vlaamse steden om met grassen kennis te maken.

Het boek is te bestellen door € 25,- of € 20,- (voor leden Natuurlijk Delfland) + € 7,- verzendkosten over te maken naar NL69 TRIO 0776 4967 94 t.n.v. Natuurlijk Delfland, vergeet niet je adres er bij te zetten.
Afhalen kan ook. Vraag de adressen aan via natuurlijkdelfland@knnv.nl

Raymond heeft aan Trouw een interview gegeven: lees meer

KNNV Uitgeverij

Let op: aanbod hieronder is momentopname; zie voor het actuele aanbod de website van de Uitgeverij.

Via onze winkel en kraam is het mogelijk tegen gereduceerde prijs natuurboeken te kopen van de KNNV Uitgeverij. Bestel via ons e-mailadres natuurlijkdelfland@knnv.nl.